BLACK ROBIN

MEYER

Year

Location

2021

WHANGĀREI

NORTHLAND

Our clients approached us to remodel their dining and kitchen area to create an open and modern space. The house is situated on a sloping section, with North sun coming in to the kitchen and living spaces. We transformed an unusable section of the garage behind the stairs into a guest room with ensuite. The small kitchen was opened up by straightening the back wall and creating a wider opening. The photos let the results speak for themselves!

Page 1_Page_01.jpg
Copyright_edited.png

COPYRIGHT

BR 20001 - Portfolio Renovation_Page_02.jpg
Copyright_edited.png

COPYRIGHT

BR 20001 - Portfolio Renovation_Page_03.jpg
Copyright_edited.png

COPYRIGHT

BR 20001 - Portfolio Renovation_Page_04.jpg
Copyright_edited.png

COPYRIGHT

BR 20001 - Portfolio Renovation_Page_05.jpg
Copyright_edited.png

COPYRIGHT

Photo of New Kitchen
Photo of New Kitchen

The clients were very happy with their new designer kitchen

press to zoom
Photo of New Kitchen
Photo of New Kitchen

The new kitchen features a unique splashback with a beautiful photo by Mark Meyer

press to zoom
Photo of New Ensuite
Photo of New Ensuite

The new ensuite has a practical layout with modern fixtures

press to zoom
Photo of New Kitchen
Photo of New Kitchen

The clients were very happy with their new designer kitchen

press to zoom
1/4